Cap de cuina mediterrània i de mercat (Esmorzars, dinars i sopars)
Responsabilitats:
1. Preparació i execució del servei.
2. Organització de l’equip de cuina.
3. Elaborar el menú i la carta en col·laboració amb el cap de sala de l'establiment, presentant una oferta gastronòmica atractiva, variada, equilibrada i rendible.
4. Proveïment de les matèries primeres.
5. Recepció de les mercaderies i comprovació de la qualitat i la quantitat.
6. Emmagatzematge i conservació de les matèries primeres.
7. Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.
8. Vetllar pel compliment de les normes higienicosanitàries.
Requisits mínims:
1. Experiència mínima de 4 anys.
2. Experiència i formació en cuina.
3. Persona ordenada i neta.
4. Treball en equip.
5. Vehicle per desplaçar-se al lloc de treball.
6. Disponibilitat de vehicle.
Condicions:
1. Contracte laboral indefinit.
2. Jornada completa.
#J-18808-Ljbffr