Descripción:
Som una empresa consolidada del sector càrnic ubicada a la comarca d´Osona, amb una àmplia trajectòria en la producció i comercialització de productes carnis.
El/la Responsable de Compres i Projectes s´encarregarà de la gestió integral dels processos de compra i manteniment d´instal·lacions, maquinària i material auxiliar per a la producció. Serà el/la responsable de mantenir relacions amb proveïdors, gestionar pressupostos i albarans, i assegurar el bon funcionament de les instal·lacions i equipaments.
Responsabilitats principals:
* Gestionar la relació amb proveïdors i buscar nous proveïdors per a la compra de materials i recanvis.
* Sol·licitar pressupostos i comparar ofertes per a la compra de material, gestionar els inventaris de recanvis i introduir albarans al sistema (MAPEX).
* Coordinar les avaries i gestionar el personal extern necessari per a les reparacions.
* Organitzar les revisions i certificacions obligatòries per llei per a les instal·lacions i maquinària.
* Gestionar el manteniment estructural d´instal·lacions i coordinar les reformes necessàries.
* Elaborar, implementar i fer seguiment de projectes CAPEX per a la millora de les instal·lacions i maquinària.
* Controlar els albarans i factures relacionades amb el manteniment d’instal·lacions i altres serveis.
* Recercar i gestionar la maquinària necessària per a cobrir les necessitats productives de l’empresa.
* Gestionar la compra de material auxiliar per a producció, controlant estocs i introduint albarans al sistema (KAIS).
Què oferim?
* Incorporació immediata en una empresa consolidada i en creixement.
* Contracte estable.
* Formació contínua i bon ambient de treball.
* Horari 08:00 a 17:00 (1h per dinar) de dilluns a dijous i divendres intensius de 07:00 a 15:00.
Requisits:
* Coneixement del programa KAIS.
* Experiència en gestió de compres.
* Organització i control d´inventaris.
* Gestió de projectes i manteniment.
* Habilitats administratives.
* Resolució d´incidències i problemes.
* Treball en equip i bona comunicació.
Experiència: 3 anys en un lloc similar, preferiblement en el sector de l'alimentació.
#J-18808-Ljbffr