Des del departament de selecció de Fundesplai, cerquem cuiner/a amb experiència en cuina de col-lectivitats per a l'Alberg Rectoria de la Selva, a Navès, Solsona (Lleida).
Les seves tasques principals seran:
* Elaboració del menjar, segons els menús prefixats per a cada dia.
* Neteja dels estris de cuina i totes les tasques que es derivin de la cuina.
* Rebre als usuaris de la instal·lació.
* Recepció dels subministres i control de la seva qualitat i quantitat.
* Control de l'estat de manteniment de l'equipament, notificant les necessitats i les reparacions necessàries.
Requisits mínims:
* Experiència mínima d'1 any.
* Carnet de conduir.
* Disponibilitat de vehicle.
* Disponibilitat horària.
* Es valorarà residència propera a l'equipament.
Formació:
* Títol d'especialització professional.
* Formació de cuina.
* Català (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
Condicions laborals:
* Contracte laboral indefinit.
* Jornada completa.
* Salari mensual brut des de 1.800€ fins a 2.000€.
* Altres beneficis: Sou segons conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural.
Incorporació immediata. Contracte fix discontinu jornada complerta de dijous a dilluns. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.
#J-18808-Ljbffr