Gestió de la Qualitat i Seguretat Alimentària, manteniment de certificacions i participació en auditories
FUNCIONS PRINCIPALS COM A TÈCNIC/A DE QUALITAT:
- Gestió del Sistema de Gestió de la Qualitat i Seguretat Alimentària dempreses alimentàries, implantació i seguiment.
- Gestió de les certificacions ecològica, IFS, BRC, Kosher, Halal, V-Label, Espiga barrada...
- Assistència en auditories internes i externes
- Elaboració del Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
- Suport tècnic en el control sanitari dels establiments alimentaris
a. Redacció del Programa de Seguretat Alimentària.
b. Col·laboració en la gestió del registre municipal destabliments alimentaris.
c. Suport tècnic per realitzar les inspeccions de classificació del risc destabliments alimentaris.
d. Suport tècnic en la vigilància i el control sanitari dels establiments alimentaris amb puntuació de risc alt o amb deficiències greus en la inspecció
de classificació del risc.
e. Suport tècnic en el seguiment dels establiments amb mesures correctores pendents, fins que aquests assoleixin un nivell acceptable de compliment de la normativa sanitària.
f. Suport tècnic en la gestió de les denúncies, queixes i/o consultes produïdes per incompliments o no adequació de les condicions de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments i activitats alimentàries.
g. Suport tècnic en la gestió de les actuacions administratives derivades de les accions citades en els punts anteriors.
h. Redacció de procediments per estandarditzar les activitats de la cartera de serveis en seguretat alimentària.
i. Elaboració de material divulgatiu dirigit als operadors econòmics sobre els requisits sanitaris dels establiments (instal·lacions, pràctiques de
manipulació...), per sectors. Oferta de treball a la comarca Ripollès
Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària. Experiència prèvia. Coneixement de les normatives de qualitat, certificacions i auditories. Disponibilitat de vehicle propi i per viatjar. Persona responsable, amb ganes d´aprendre i assumir reptes professionals. Idiomes català mínim parlat i escrit.