Join to apply for the Cambrer / a Habitacions Mas Falgarona role at Grup Tramuntana.
OFERIM :
* Incorporació a l'equip de cuina d'un hotel del segle XVII al cor de l'Empordà, un lloc sorprenent i captivador.
* Jornada laboral de 40h / setmana de Dilluns a Diumenge.
* Horari de 08:00 a 16:00 / 09:00 a 17:00 / 10:00 a 18:00.
* 2 dies de festa a la setmana.
* Contracte inicial de tres mesos.
* Beneficis Socials per ser treballador / a del Grup Tramuntana: 10% de descompte en els nostres establiments, formació subvencionada per l'empresa.
TASQUES DEL LLOC DE TREBALL :
1. Complir amb les tasques que encarregui el / la responsable (cap de recepció i / o encarregat / da).
2. Fer la composició dels carros de neteja.
3. Comprovar que les habitacions estiguin buides abans de netejar-les.
4. Fer els llits, canviar la llenceria i tovalloles del dormitori, airejar els matalassos i ventilar les habitacions.
5. Realitzar neteja en profunditat, que inclogui, desaigües, dutxes, lavabos, cortines, fundes sofàs, coixins, finestres, persianes, etc.
6. Passar l'aspirador per terra i per les catifes, treure la pols a les superfícies i fregar els terres.
7. Realitzar la neteja dels banys i reposar les tovalloles, roba de bany i productes d'higiene personal.
8. Comprovar que els televisors, les ràdios i els aparells de condicionament d'aire funcionin correctament.
9. Comprovar les existències i reposar els productes necessaris tant d’amenities com minibar.
10. Lliurar a l'encarregat de planta els articles oblidats per la clientela.
11. Informar sobre els possibles danys produïts a les habitacions i al mobiliari, i sobre els articles i mobles que hagin pogut patir danys o robatoris. Comunicar a Recepció.
12. Recollir la roba destinada a la bugaderia.
13. Seguir tota la normativa en matèria de higiene, salut i seguretat.
14. Fer la neteja diària de l’spa, zona exterior aigües, banys i cabines.
15. Ocupar-se de reposar i recollir tovalloles zona piscina exterior.
16. Mantenir l’espai de magatzem de bugaderia i office, net i ordenat.
PERFIL PROFESSIONAL DEL / A CANDIDAT / A :
1. Estudis mínim: ESO. Es valorarà Formació en Hostaleria.
2. Nivell mínim de català i castellà. Es valorarà coneixement d’altres idiomes.
3. Experiència prèvia en el sector d'un any.
4. Competències bàsiques: habilitats interpersonals per saber interactuar amb l'equip de treball, ser una persona polivalent i àgil. Capaç de realitzar diferents tasques. Ha de ser una persona amb una neteja impecable. Tenir paciència i constància.
5. Salari brut anual prorratejat en 12 pagues segons conveni.
6. Deguda la ubicació dels nostres centres i les limitacions de transport públic, és un requeriment disposar de carnet de conduir i vehicle propi. No complir aquest requisit limita la disponibilitat i pot afectar negativament a la organització horària del centre i per tant als company / es.
Seniority level: Entry level
Employment type: Full-time
Job function: Health Care Provider
Industries: Retail Groceries
#J-18808-Ljbffr