Descripción:
Empresa consolidada a la província de Girona, dedicada a la distribució de peix i marisc, busca a un/a:
EXECUTIVE CHEF
Les seves funcions a desenvolupar són:
* Disseny i implementació de la metodologia de treball.
* Disseny de la proposta gastronòmica de plats preparats.
* R+D i homologació de nous plats preparats.
* Estandardització i auditoria de processos de la producció.
* Negociació amb diverses marques d'aliments.
* Escandall de totes les unitats productives.
* Configuració global de les dades i processos al programa de producció (proveïdors, rendiments, formats, productes finals, etiquetatge, lots, vida útil, estocs).
* Estandardització de processos de producció.
* Planificació de la producció i aprovisionament.
S'ofereix:
* Incorporació immediata a sòlida empresa i líder en el seu sector d'activitat.
* Projecte professional molt estable a llarg termini.
* Remuneració competitiva, segons el perfil professional aportat.
Requisitos:
Busquem a una persona amb:
* Experiència en tasques similars i portat a un equip de treball.
* Experiència en obertura i gestió de diferents restaurants o centres de producció.
* Persona amb capacitat de lideratge, planificació i gestió.
* Valorable formació amb cuina i/o hostaleria.
#J-18808-Ljbffr