Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Funcions i requisits de la vacant RESPONSABLE DE QUALITAT
Per a empresa alimentària amb diferents unitats de negoci, busquem un/a RESPONSABLE DE QUALITAT per a una de les seves divisions. Les responsabilitats generals seran les de gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l’empresa. També serà l’interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària amb els clients i proveïdors.
FUNCIONS:
1. Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
2. Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
3. Gestió i resolució de les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.
4. Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors.
5. Implantació, control i supervisió de la norma IFS, i adaptació a les novetats que impliquen les actualitzacions d’aquesta norma, així com la corresponent gestió documental.
6. Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.
7. Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.
8. Actualització i manteniment de la plataforma ALIMIENTIUM.
9. Gestió directa dels tècnics i controladors de planta.
10. Gestió directa de l’equip de neteja de planta i de serveis.
11. Formació i suport a la resta de departaments de l’empresa en matèria de qualitat i seguretat alimentària.
12. Coordinar i gestionar la introducció de dades, la realització de canvis i el registre de característiques al AXIONAL.
Condicions que ofereix l’empresa
Lloc de treball estable en empresa en expansió i líder al seu sector.
Requisits mínims:
1. Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments.
2. Enginyeria Tècnica amb titulació Agroalimentària.
3. Enginyeria Superior amb titulació Enginyeria Agronòmica.
4. Grau amb titulació Biologia.
5. Grau amb titulació Veterinària.
6. Enginyeria Tècnica amb titulació Agrícola.
7. Enginyeria Tècnica amb titulació Industrial.
Experiència de 2-3 anys en departament de qualitat d'indústria alimentària.
Altres requeriments:
Formació universitària en Tecnologia dels aliments, veterinària, biologia, enginyeria agrònoma, enginyeria industrial o similar.
Coneixements i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris, d'entre 3-5 anys.
Coneixements i experiència en sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).
Català i castellà nadius.
Anglès nivell avançat.
#J-18808-Ljbffr