A L'Onada Serveis estem buscant un cap de cuina en col-lectivitats per la nostra Residència de Barcelona.
Les tasques a realitzar són:
* Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
* Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat.
* Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
* Controlar les existències de producte.
* Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal-lacions, utillatge, etc.
* Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
* Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
* Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
* Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
* Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Condicions:
* Horari a convenir amb el centre.
* Carnet de manipulador d'aliments.
* Es valorarà formació específica del lloc de treball.
* Habilitats i valors:
o Sentit de la responsabilitat i la professionalitat.
o Disposició de Servei.
o Interès pel treball amb gent gran.
o Dots de coordinació i supervisió d'equips.
#J-18808-Ljbffr