Restaurant bistró-xarcuteria ubicat en hotel 4*, especialitzat en carns de primera qualitat amb un concepte gastronòmic innovador i situat a Barcelona, amplia el seu equip a la recerca de cuiner/a per formar part del seu equip.
Si t'agrada la cuina mediterrània i tens experiència com a cuiner/a en partides de carns, et volem conèixer!
FUNCIONS:
* Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a.
* Treballar cuina saludable i matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.
* Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
* Realitzar els talls i preparacions de carns.
* Elaboració de guarnicions.
* Encarregar-te de cuinar i presentar els plats de la carta.
* Portar a terme emplatats i preelaboracions.
* Ordre i neteja de la zona de treball.
* Formar part d'un equip sòlid de 12 pax.
CONDICIONS:
* Incorporació immediata.
* Contracte estable, directe amb l'establiment.
* Horari amb torns seguits i torns partits.
* Dos dies lliures seguits, rotatius.
* Salari: 23.000-24.000€ brut/any.
* Formació: ESO/EGB.
* Valorable formació en cuina.
* Experiència: 2 anys com a cuiner/a.
* Molt valorable experiència amb brasa i Josper.
* Idiomes: Català i castellà.
* Residir a Barcelona o rodalies.
Perfil:
Cerquem una persona amb iniciativa, pulcra, flexible, organitzada i amb bona actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes de crèixer i superar-se. #J-18808-Ljbffr