Descripción:
1. Persona empàtica i enèrgica.
2. Amb capacitat d’aprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
3. Capacitat/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
4. Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat d’autogestió.
5. Capaç de treballar en equip.
Requisits:
1. Interessat/da en la cuina i l’alimentació.
2. Formació específica com a cuiner/a i experiència professional en el sector.
3. Coneixedor/a dels procediments de higiene, salut i seguretat a cuina.
4. Coneixedor/a de les tècniques culinàries bàsiques.
5. Endreçat/da i ben organitzat/da.
6. Capaç de gestionar l’estrès i de treballar de manera organitzada i serena sota pressió (durant els serveis o passes).
Altres requisits:
1. Certificat manipulador/a d’aliments en regla (en cas de no disposar-ne, l’empresa pot facilitar la formació).
2. Carnet de conduir i vehicle propi.
#J-18808-Ljbffr