Per un hotel restaurant ubicat a la comarca del Ripollès,que ofereix una cuina casolana i de muntanya amb un producte local i de proximitat. Estem cercant un/a Cap de Sala que reportarà a direcció. La seva missió serà:
- Coordinar i supervisar el servei de sala, assegurant una atenció de qualitat als clients.
- Liderar i gestionar lequip (2-5 persones), assignant tasques i motivant els treballadors.
- Organitzar i supervisar les tasques del personal de sala, incloent la gestió de torns, la formació i donant suport al personal per fomentar un ambient de treball positiu.
- Gestionar reserves i atendre possibles incidències amb els clients.
- Col·laborar amb lequip de cuina per assegurar un bon funcionament del servei.
- Gestionar les comandes, el control de lestoc de begudes i materials necessaris per al servei.
Ofereix:
- Jornada laboral completa.
- Horari de 40 hores setmanals. (dimecres a diumenge).
- Incorporació en un projecte amb valors i impacte positiu.
- Condicions laborals segons conveni i experiència aportada. Oferta de treball a la comarca Ripollès
Es requereix:
- Experiència prèvia en restauració com a cap de sala o en un càrrec similar.
- Capacitat de lideratge i habilitat de comunicació.
- Empatia i sensibilitat cap a la inclusió social i laboral.
- Coneixements bàsics de gestió destocs i sistemes de reserves.
- Coneixement del sector de la restauració.