Cerquem nou líder de cuina pel Restaurant d'un Hotel de 4* de Figueres. El nou Xef crearà una nova proposta gastronòmica de cuina Catalana-Empordanesa per posicionar el restaurant com un referent a la zona de l'Alt Empordà. Si tens experiència com a responsable de cuina, tens dots de lideratge, t'apassiona la cuina tradicional catalana i busques un projecte estable, et volem conèixer!
FUNCIONS
* Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
* Confeccionar una nova proposta gastronòmica de cuina catalana-empordanesa.
* Confeccionar fitxes tècniques i escandalls.
* Hi haurà servei de carta i menú del dia.
* Treballaràs amb productes locals i de temporada de 1a qualitat.
* Realitzar les comandes als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.
* Donar suport al passe a totes les partides.
* Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
* Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.
* Encarregar-se de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.
* Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6-7 pax.
* Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
* Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.
CONDICIONS
* Incorporació immediata.
* Horari: torns híbrids (seguits i partits).
* 2 festius setmanals.
* Salari 35.000 - 40.000€ bruts/any + 10% incentius.
* Contracte estable, directe amb l'empresa.
REQUISITS
* Formació valorable: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.
* Experiència mínima: +5 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*.
* Idiomes: Castellà o català.
* Residir a Figueres o rodalies.
* Disposar de carnet i cotxe en cas de viure fora de Figueres.
SOFT SKILLS
* Organització.
* Lideratge.
* Creativitat.
* Comunicació.
* Treball en equip.
* Iniciativa.
* Implicació.
#J-18808-Ljbffr