* Elaboració dels menús diaris sota la supervisió del cap de cuina.
* Preparació del menjar del dia: tallar, manipular, arrebossar, llescar, rentat de verdures.
* Cuinar els aliments que venen preparats de la sala freda: marmita, forn, fregidora, planxa o basculant.
* Preparació específica d’aliments per alumnes amb intoleràncies alimentàries.
* Neteja d’estris utilitzats (per la cuina i per servir).
* Servir a l’àrea del self service.
* Neteja dels espais comuns de la cuina: marmites, planxa, terres, armaris, parets, i altres.
* Treure les escombraries i portar-les als contenidors ubicats al carrer.
Requisits:
* Incorporació immediata.
* Certificat de delictes sexuals.
* Experiència mínima d'1 any en cuina de grans col·lectivitats.
* Es valorarà la proximitat del domicili al lloc de treball.
Competències generals de l’equip de la Fundació:
#J-18808-Ljbffr