Professor/a per al Cicle Formatiu de Grau Superior i per a Certificats de Professionalitat en l’àmbit de la Indústria Alimentària
Requisits:
1. Llicenciats/des, Enginyers/es, o Graduats/des universitaris en ciències, principalment: Enginyeria Agrònoma, Ciència i Tecnologia dels aliments, enginyeria Tècnica Agrícola, esp. indústries alimentàries, veterinària, també biologia, farmàcia, químic, ciències ambientals, Nutrició Humana i Dietètica, Organització industrial.
2. Acreditació del nívell de suficiència en llengua catalana (Nívell C)
3. Experiència Docent (>1000h) o Certificat d’Aptitud Pedagògica o Màster en Formació de Professorat
Es valorarà:
1. Coneixements d’anglès acreditats
2. Experiència laboral en el sector
3. Professionals en actiu
4. Experiència professional en indústria alimentària en tasques relacionades amb: la producció i tecnologia alimentària, laboratori d’anàlisi d’aliments i aigües, anàlisi sensorial, tècniques d’envasat, implantacions de sistemes de gestió de la qualitat, relacionada amb biotecnologia alimentària, i entorns de I+D. Es valorarà coneixements sobre noves tecnologies alimentàries.
5. Carnet B1 i vehicle propi
Documentació a presentar:
1. Currículum vitae complet
#J-18808-Ljbffr