Resum de la feina:
Treballar en equip amb els col·laboradors per realitzar les activitats diàries del departament de cuina. Es responsabilitzarà de preparar i servir menús elaborats.
Descripció del càrrec:
Responsabilitats principals
• Realitzar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que es comuniquen diàriament.
• Disposar el muntatge de carros i safates amb menús elaborats.
• Treure els aliments a mesura que es necessitin per a la confecció dels diferents serveis a realitzar.
• Realitzar el manteniment en perfectes condicions de neteja de les instalacions de cuina, terres i parets.
• Realitzar el manteniment en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament, com ara safates, forns, fregidores, extractors, filtres, talladores, olles, frigorífics, etc.
• Suport en les activitats de cuina que li marqui la responsable de cuina, inclosa l'elaboració de menús.
• Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Llengües requerides
Català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), castellà (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)