Cerquem nou líder de cuina pel Restaurant d'un Hotel de 4* de Figueres. El nou Xef crearà una nova proposta gastronòmica de cuina Catalana-Empordanesa gastronòmica per posicionar el restaurant com un referent a la zona de l'Alt Empordà
Si tens experiència com a responsable de cuina, tens dots de lideratge, t'apassiona la cuina tradicional catalana i busques un projecte estable, et volem conèixer!
Les teves FUNCIONS seran:
* Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
* Confeccionar una nova proposta gastronòmica de cuina catalana-empordanesa gastronòmica
* Confeccionar fitxes tècniques i escandalls
* Hi haurà servei de carta i menú del dia.
* Treballaràs amb productes locals i de temporada de 1a qualitat
* Realitzar les comandes als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.
* Donar suport al passe a totes les partides.
* Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
* Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.
* Encarregar-se de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.
* Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6-7pax.
* Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
* Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.
Les CONDICIONS de la posició son:
* Incorporació immediata.
* Horari: torns híbrids (seguits i partits)
* 2 festius setmanals
* Salari 35.000 - 40.000€ bruts/any + 10% incentius
* Contracte estable, directe amb l'empresa.
* Formació valorable: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.
* Experiència mínima: +5 anys com a cap de cuina gastronòmica
* Idiomes: Castellà o català.
* Residir a Figueres o rodalies.
* Disposar de carnet i cotxe en cas de viure fora de Figueres.
SOFT SKILLS
* Organtizació
* Lideratge
* Creativitat
* Comunicació.
* Treball en equip
* Iniciativa
* Implicació
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat.