Coneixes algú a qui li pugui interessar?
Descripció de l'oferta Director/a de Qualitat (sector alimentació) a Comarca La Selva
Empresa Industrial de la zona Palafolls/Malgrat/Blanes del sector alimentari necessita un/a Director de Qualitat Alimentària, en dependència del Director de Qualitat Corporatiu. Possible un Tècnic Avançat que vulgui fer una promoció.
Funcions i requisits de la vacant
Sota les directrius del Director de Qualitat Corporatiu:
RESPONSABILITATS GENERALS
Les responsabilitats generals del Responsable de Qualitat són gestionar, implementar i mantenir al dia el sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària de l’empresa. El Responsable de Qualitat és també l’interlocutor en matèria de qualitat i seguretat alimentària, amb els clients i proveïdors.
RESPONSABILITATS ESPECÍFIQUES
* Promoure i implementar el pla de cultura de la qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
* Gestió, manteniment i implementació del sistema de qualitat i seguretat alimentària de l’empresa.
* Implantació i seguiment del APPCC, normatives i instruccions de treball i bones pràctiques.
* Gestionar i solucionar les no conformitats, tant internes com de proveïdors i clients.
* Preparació, gestió i control de les auditories internes i de les auditories de clients, administracions i organismes certificadors.
* Preparació i supervisió de les fitxes tècniques dels productes a comercialitzar.
* Avaluació i homologació de proveïdors.
* Gestió directa dels tècnics de planta.
* Gestió directa de l’equip de neteja de planta.
* Formació i suport a la resta de Departaments de l’empresa en matèria de Qualitat i Seguretat Alimentària.
* Supervisar, registrar i analitzar els resultats dels controls analítics.
Condicions que ofereix l’empresa
8 a 17h amb la pausa per dinar.
Perspectiva de la feina
Altres dades a destacar
Interessats/ades adjunteu un cv que estigui al dia i respon les preguntes formulades. Gràcies
Mínims requisits:
- Grau amb titulació Enginyeria Agrícola
- Grau amb titulació Veterinària
- Grau amb titulació Biologia
- Grau amb titulació Ciència i Tecnologia dels aliments
- Grau amb titulació Biotecnologia
Experiència com a tècnic de qualitat o responsable.
Titulació en algun dels següents graus: Enginyeria Alimentària, Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Enginyeria Agrícola, Veterinària, o similar, que tingui com a sortida professional la Gestió de la qualitat i seguretat alimentària.
Nivell d'experiència
Altres requeriments
Valorable:
- Coneixement i experiència en els processos industrials de fabricació de productes alimentaris (mínim dos anys).
- Coneixement de sistemes de gestió de la qualitat i seguretat alimentària (APPCC, IFS, BRC) i certificacions de qualitat (MSC, ASC, Global GAP).
- Capacitat de millora i aprenentatge constants.
Residència preferent Selva/Maresme.
#J-18808-Ljbffr