En dependència del Manager d'Explotació Negoci Sanitat, la teva missió consisteix en la gestió operacional i econòmica del servei de menjars de centres hospitalaris, garantint un servei de qualitat homogeni a tots els clients, alhora adequat a les necessitats individuals i vetllant perquè es compleixin els estàndards de qualitats marcats per l'Empresa. De la mateixa manera, haurà d'assolir els objectius de venda i rendibilitat fixats per la Direcció de l'Empresa.
Funcions i responsabilitats :
* Realitzar la gestió econòmica dels centres de treball assignats, incloent el seguiment i justificació de la situació de les comptes d'explotació dels mateixos per tal d'evitar desviacions.
* Gestionar la relació amb els clients, realitzant les visites necessàries per atendre'ls i per a la seva fidelització.
* Reportar les possibles incidències i la seva resolució, valorant també el grau de satisfacció del servei.
* Supervisar l'organització dels diferents equips dels centres assignats per tal d'optimitzar al màxim els recursos, oferint un servei de qualitat: realització d'altres i baixes del personal, supervisar vacances, productivitats, cobrir possibles vacants dels centres creant sinergies entre les plantilles, etc. Gestionar les incidències que necessitin intervenció de l'àrea de RR.HH.
* Supervisar menús i procediments operacionals dels Centres.
* Supervisar o realitzar les compres de matèria primera dels centres assignats.
* Analitzar la situació dels centres amb l'objectiu de trobar solucions per a la millora contínua del servei.
* Potenciar les vendes i la rendibilitat del centre, optimitzant despeses, gestió de proveïdors i compres i cost de personal.
* Realitzar el seguiment dels procediments i normes del Pla de Qualitat i Seguretat Alimentària.
* Supervisar / realitzar control d'estocs i inventaris.
* Elaborar informes de reporting per a la Direcció.
Permisos de conduir: català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional).
#J-18808-Ljbffr