Es busca una persona amb capacitats per desenvolupar les següents funcions:
•Cuinar: confeccionar els plats inclosos en l'oferta culinària.
•Gestió logística i econòmica del servei d'alimentació (comandes, escandalls, estocs, inventaris, anàlisi de costos) considerant que el valor gastronòmic i el cost del menú s'adaptin al pressupost establert.
•Gestió d'equips i processos productius: supervisió i coordinació de les tasques i de l'equip de cuina assignat. Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina. Supervisar la neteja de la cuina, maquinària i estris.
•Junt amb el professional Nutricionista, Planificació de menús (basals i derivats) amb gestió d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, i equilibri nutricional.
•Produir aliments segurs: supervisió, implantació i aplicació correcta d'autocontrols basats en el Sistema d'APPCC. Millora de processos de qualitat. Emplatar i Controlar l'emplatat dels menús. Control d'instal·lacions, espais, i estris de cuina. Reducció del malbaratament d'aliments.
•Resolució d'incidències vinculades amb la cuina, mantenint diàleg amb les unitats d'hospitalització i amb el professional Nutricionista.