Missió del lloc: Responsable dinvestigar, crear, dissenyar i desenvolupar nous productes, garantint la qualitat organolèptica i l´estandardització dels processos de producció. També col·laborarà en la creació descandalls i el suport al departament de màrqueting.
Funcions principals:
Recerca i desenvolupament per a la millora contínua de productes actuals i noves propostes dinnovació.
Seguiment i validació de la qualitat organolèptica dels productes.
Avaluació i millora dels processos de producció per garantir l´estandardització.
Col·laboració en la presa de decisions per a noves inversions en elaboració de productes.
Elaboració descandalls amb el departament de màrqueting.
Cooperació en projectes externs vinculats a finançament.
Responsabilitats:
Assegurar el compliment dels valors de la cultura de lempresa.
Garantir la qualitat, estandardització i seguretat dels productes.
Supervisar la gestió de protocols i documentació del departament.
Donar suport i formació a la planta industrial.
Vetllar pel bon funcionament de les instal·lacions i equipaments de la planta pilot.
Notificar incidències seguint el protocol establert.
Fomentar el treball en equip amb altres departaments.
Complir amb la cultura de seguretat alimentària. Oferta de treball a la comarca Bages
Requisits:
Formació mínima: Grau Mitjà en Hostaleria o Restauració, o experiència mínima d1 any en empreses dalimentació o restauració amb funcions similars.
Formació desitjable: Coneixements en tecnologia i processos industrials, sistemes de cocció i conservació, així com formació en cuines alternatives i saludables.
Idiomes: Català i castellà amb nivell alt, anglès amb nivell mitjà.
Experiència: Experiència mínima d´1 any en empreses dalimentació multiproducte o sectors afins, i mínim de 3 anys com a cuiner/a o xef.