Coneixes les cases de colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés?
T'agradaria treballar amb un equip dinàmic en un entorn envoltat de natura?
Tens experiència realitzant cuina de col·lectivitats?
Aquesta és la teva oportunitat!!
Des de Fundació Pere Tarrés cerquem un/a cuiner/a per l'alberg 'La Conreria' ubicat al municipi de Tiana.
Què oferim?
- Incorporació immediata: Busquem professionals compromesos i llestos per unir-se a la nostra empresa de manera ràpida i eficient.
- Tipus de Contracte: Oferim un contracte fix-discontinu de març a novembre, proporcionant estabilitat i creixement professional a llarg termini.
- Jornada i Horari: Jornada complerta de 37,5 hores/setmanals, en torns rotatius de dilluns a diumenge en horari de matins, migdies i nits, dos descansos setmanals.
Les principals funcions seran:
- Preparar i presentar els plats.
- Manipular en cru i conservar tota classe d'aliments.
- Avançar els preparats.
- Ajudar a preparar els esmorzars.
- Preparar i presentar productes de pastisseria i rebosteria.
- Organitzar l'espai físic de la cuina garantint que estigui net.
- Observar la correcta instal·lació dels aliments a les cambres i magatzems.
- Vetllar per actuacions higièniques en la manipulació dels equips.
- Revisar la neteja, decoració i retolació de la cuina.
- Vetllar per la prevenció i riscos laborals del seu equip.
- Administrar l'aprovisionament, preparant les comandes pels proveïdors, i controlar consums.
- Elaborar, conjuntament amb el/la Director/a, els menús mensualment.
Cerquem un/a professional en cuina de col·lectivitats que disposi d'experiència i coneixements en:
- Coordinació i gestió de cuina de col·lectivitats.
- Realització de comandes.
- Disponibilitat per treballar en torns rotatius de dilluns a diumenge en horari de matí, tarda i nit.
- Coneixements d'APPC.
- Disponibilitat de vehicle propi.
#J-18808-Ljbffr