Descripción:
Per un hotel restaurant ubicat a la comarca del Ripollès, que ofereix una cuina casolana i de muntanya amb un producte local i de proximitat. Estem cercant un/a Cap de Sala que reportarà a direcció. La seva missió serà:
* Coordinar i supervisar el servei de sala, assegurant una atenció de qualitat als clients.
* Liderar i gestionar l’equip (2-5 persones), assignant tasques i motivant els treballadors.
* Organitzar i supervisar les tasques del personal de sala, incloent la gestió de torns, la formació i donant suport al personal per fomentar un ambient de treball positiu.
* Gestionar reserves i atendre possibles incidències amb els clients.
* Col·laborar amb l’equip de cuina per assegurar un bon funcionament del servei.
* Gestionar les comandes, el control de l’estoc de begudes i materials necessaris per al servei.
Ofereix:
* Jornada laboral completa.
* Horari de 40 hores setmanals (dimecres a diumenge).
* Incorporació en un projecte amb valors i impacte positiu.
* Condicions laborals segons conveni i experiència aportada.
Requisits:
* Coneixement del sector de la restauració amb experiència en projectes socials.
* Experiència mínima de dos anys en funcions similars a l'ofert.
* Experiència prèvia en restauració com a cap de sala o en un càrrec similar.
* Capacitat de lideratge i habilitat de comunicació.
* Empatia i sensibilitat cap a la inclusió social i laboral.
* Coneixements bàsics de gestió d’estocs i sistemes de reserves.
#J-18808-Ljbffr