Gastrobar amb cuina creativa de platets i racions especialitzat en vins, situat a l'Eixample centre de Barcelona busca sommelier per formar part del seu equip.
Si busques un projecte estable i innovador, t'agrada la gastronomia creativa mediterrània, t'apassiona el món dels vins i tens experiència com a sommelier, t'estem buscant!
Les teves FUNCIONS seran:
* Preparació i organització de la sala.
* Realitzar les comandes de vins.
* Gestió de la bodega.
* Organitzar i realitzar cates.
* Confecció de cartes de vins.
* Asessorar amb el maridatge de vins.
* Servei de begudes a taula.
* Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats.
* Treballar amb carta de platets i racions.
* Donar suport a sala en el servei.
* Atendre les possibles incidències.
* Formar part d'un equip de 3pax.
Les CONDICIONS de la posició són:
* ️Incorporació immediata.
* Horari amb torns híbrids seguit / partit (3+2 / 2+3)
* Festius: 2 dies seguits rotatius (diumenge-dilluns, dilluns-dimarts, etc..)
* Salari 1.800-2.000€ nets/mes + propines (300-400€ / mes).
* Contracte indefinit, directe amb l'establiment.
* Formació en sumilleria (coneixement alt).
* Experiència mínima: 3 anys com a sommelier.
* Idiomes: castellà i anglès domini, català nivell mig.
* Nocions en sumilleria i maridatge (es proporcionarà +formació)
* Residir a Barcelona ciutat o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL
* Es busca una persona a qui li apassoni la restauració, els vins i l'alta gastronomia, orientada al servei al client, detallista, organitzada i proactiva.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.