1. Preparació de mostres i realització de control en el laboratori intern de PCR.2. Realitzar mostreig intern segons el pla de verificació de l'empresa: superfícies, ambiental, verificació neteges, verificació instal·lacions, temperatures i pressions positives d'instal·lacions, clor, aigua, plagues...3. Realitzar inspecció diària de BPH a fàbrica.4. Formar al personal en relació a la qualitat i seguretat alimentària.5. Realitzar i revisar la traçabilitat diària dels productes.6. Reportar les no conformitats detectades de proveïdors al/a tècnic/a de qualitat senior i fer-ne seguiment.7. Registrar i gestionar les no conformitats i incidències internes.8. Controlar el sistema documental i els registres; complimentant els registres de qualitat dels plans de control d'aigua, temperatures, inspecció d'instal·lacions...9. Supervisar els registradors de temperatures, informes de calibració i anàlisis externs...10. Supervisar el control de qualitat a les diferents fases del procés productiu: cumpliment dels protocols de control de qualitat (recistres, PC, PCC...) català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), espanyol (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)