Descripción:
Estem buscant responsable de cuina de col·lectivitat per a la cuina central de la Fundació MAP.
Busquem una persona amb experiència en cuina, gestió d’equips i un fort enfocament cap a la qualitat del servei.
Responsabilitats:
* Coordinació de l’equip.
* Elaboració de calendaris de treball anuals.
* Gestió de compres: relació i negociació amb proveïdors i gestió de comandes.
* Elaboració dels menús.
* Elaboració de receptes i procés de producció.
* Elaboració d’escandalls.
* Creació de ordres de fabricació.
* Control de magatzems.
* Gestió d’ APPCC: analítiques, registres, traçabilitat alimentària.
* Gestió de la formació i millora competencial de l’equip.
* Coordinació amb la resta de serveis interns.
* Seguiment i gestió de clients.
* Cobrir torns de cuina i substitucions a cuina si apareix la necessitat.
Competències tècniques:
* Tècniques de cuina.
* Qualitat i seguretat alimentària.
* Domini d’eines ofimàtiques, correu electrònic i de programes de gestió.
* Control i gestió dels APPCC.
* Anàlisi econòmic i de costos.
Competències personals:
* Organització i planificació.
* Tècniques de negociació.
* Lideratge i gestió per competències de l’equip.
* Emprenedoria.
Requisits:
* Experiència prèvia en gestió de cuines.
* Bones habilitats de comunicació i lideratge.
* Capacitat per treballar sota pressió i resoldre problemes de manera eficaç.
* Flexibilitat horària i disponibilitat per treballar caps de setmana i festius.
* Idiomes: català, castellà, valorable anglès i altres idiomes.
Oferim:
* Formar part d’un projecte social al Ripollès d’una entitat consolidada.
* Contracte indefinit a jornada completa.
* Oportunitats de desenvolupament i creixement professional i personal.
* Ambient de treball dinàmic i col·laboratiu enfocat a les persones.
* Beneficis socials de la Fundació MAP.
#J-18808-Ljbffr