A Sorli t'estem buscant! Si ets una persona dinàmica, entusiasta, amant del treball en equip i sents passió pel client envia'ns el teu curriculum. No t'ho pensis, volem que siguis part d’un gran equip!
Descripció de l'oferta
A Sorli busquem un/a Tècnic/a de Higiene Alimentària.
A Sorli, empresa familiar referent al sector Retail a Catalunya amb més de 100 anys, estem buscant un/a Tècnic/a de Higiene Alimentària.
Busquem una persona resolutiva, un/a professional per al departament de Higiene Alimentària que es responsabilitzi de vetllar pel compliment de les normatives sanitàries i garantir que tots els processos productius es realitzin en les millors condicions òptimes.
Responsabilitats i Funcions
1. Supervisió de processos i procediments segons normativa en legislació alimentària en relació a la qualitat i seguretat alimentaria.
2. Supervisió de sistema de registres.
3. Garantir el funcionament en condicions d'higiene, qualitat i seguretat alimentària de l'empresa.
4. Realització d'auditories internes.
5. Gestió i control d'incidències.
6. Planificació d'activitats formatives i actualització contingut.
7. Impartició de formació a personal d'empresa.
8. Actualització d'estàndards de processos (manuals).
9. Redacció, revisió i manteniment de sistemes documentals relacionats amb procediments sanitaris i documentació APPCC.
10. Suport al control de la traçabilitat al departament de logística.
11. Elaboració i revisió etiquetatge.
12. Revisió d'estat d'instal·lacions.
13. Tasques de suport al departament de PRL.
Condicions Laborals
1. Contracte indefinit.
2. Jornada Completa.
3. Opció de fer teletreball.
4. Opció de flexibilitat horària.
5. Pack de beneficis socials.
Si estàs buscant una oportunitat d'estabilitat i creixement en una empresa amb visió a llarg termini, aquest lloc t'interessa.
Requisits
1. Titulació en Nutrició, Ciències Ambientals, Biotecnologia o similars.
2. Experiència prèvia en el sector de la indústria alimentària, preferiblement en el control d'higiene i seguretat alimentària, mínim 3 anys.
3. Coneixement en normatives de seguretat alimentària (APPCC, ISO 22000, etc.).
4. Capacitat de treball en equip i de manera autònoma.
5. Orientació a resultats i capacitat per prendre decisions.
Posició: Tècnic/a de Higiene Alimentària
#J-18808-Ljbffr