Empresa dedicada a la indústria alimentària precisa incorporar 1 coordinador/a de qualitat per incorporar a l'equip de treball a Riudellots de la Selva.
Condicions laborals:
1. Contracte: Indefinit (40 h/set.).
2. Horari: De dilluns a divendres en horari intensiu.
Tasques i responsabilitats:
1. Que els tècnics assoleixin el coneixement òptim per a la defensa dels seus procediments tant documental com a nivell productiu.
2. Seguiment i validació del tancament de les no-conformitats internes/no-conformitats de clients/no-conformitats auditories internes i externes/actes dels serveis de veterinaris oficials/països tercers.
3. Seguiment dels KPI i reporti/mesures correctores si es valen dels valors estàndards.
4. No mantenir en el temps no-conformitats internes en procés productiu.
5. Realització de reunions diàries amb cada tècnic/seguiment del coneixement.
6. Formació i resolució de dubtes dels tècnics júnior.
7. Preparar KPI mensuals definits i seguiment de les reunions i les mesures correctores.
8. Reunions d'unificació de criteris amb la resta de plantes.
9. Informatització de registres.
10. Resolució d'incidències de plantes amb molta repetició setmanal.
11. Mesures correctores i consolidació.
Formació i experiència:
1. Formació universitària en Enginyeria Agrònoma/ Veterinària / Ciència i Tecnologia dels Aliments.
2. Es valorarà positivament Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària.
3. Experiència mínima de 5 anys com a Coordinador o Responsable de Qualitat en indústria alimentària, amb coneixements i experiència en l'aplicació de les normatives BRC/IFS.
Altres requisits:
1. Coneixements d'informàtica a nivell usuari.
Competències valorables:
1. Orientació a resultats.
2. Planificació i organització.
3. Iniciativa.
4. Lideratge.
#J-18808-Ljbffr