Empresas: Grupo No Hay Mañana
RESTAURANTS BABULA, MADRE TABERNA, MALPARIT, CHAMAKO Vols formar part dun grup de restauració consolidat i en expansió, on lexcel·lència en lexperiència gastronòmica és el nostre motor? Busquem un Responsable de Rang apassionat per lhostaleria, amb coneixement en gastronomia mediterrània i catalana, i sòlida experiència en vins, per unir-se al nostre equip a Barcelona. ?? La teva missió al nostre equip lideraràs la gestió dun sector del servei de sala, assegurant una atenció impecable al client i una coordinació eficient amb cuina i barra. Seràs una peça clau en la creació duna experiència gastronòmica única per als nostres clients. ?? Què faràs en el teu dia a dia? ? Garantir un servei proper i professional, oferint recomanacions adaptades a cada client. ? Assessorar en maridatges i conèixer en profunditat la nostra carta de vins. ? Coordinar-te amb lequip de sala i cuina per garantir un servei àgil i eficient. ? Vetllar pel compliment dels estàndards de qualitat i hospitalitat del grup. ? Formar i motivar lequip, fomentant un ambient de treball dinàmic i compromès. ? Contribuir a la millora contínua de lexperiència del client, proposant noves idees i solucions. ?? Qui busquem? ?? Català nivell professional i capacitat per comunicar-se de manera flu da amb clients i equip. ?? Més de 5 anys dexperiència en restaurants de gastronomia mediterrània i de mercat. ?? Coneixement sòlid en producte de temporada, gastronomia catalana i maridatges de vins. ?? Passió pel sector, vocació de servei i atenció al detall. ?? Permís de treball vigent a Espanya. ?? Residir a menys de 30 minuts del lloc de treball. ?? Es valorarà positivament ? Formació en hostaleria i sala. ? Experiència internacional en restauració. ? Coneixements danglès i altres idiomes. ? Disponibilitat immediata i vehicle propi per desplaçaments. ?? Què toferim? ?? Pla de carrera amb possibilitats de promoció a curt termini. ?? Remuneració competitiva segons experiència i responsabilitat, amb millora sobre conveni. ?? Dia de laniversari lliure i remunerat. ?? Accés a formació interna i externa per continuar creixent com a professional. ?? Formar part dun grup en creixement, amb una proposta gastronòmica diferenciada i projectes amb identitat pròpia. ?? La nostra cultura dempresa A No Hay Mañana, creiem en la força del talent i en el valor de lequip. Respecte, creativitat, compromís i empatia són els pilars del nostre projecte.
Requisitos :