Restaurant acollidor de cuina mediterrania elaborada i creativa, amb producte de proximitat i un dels millors valorats de la zona de Begur, es troba en cerca de responsable per encarregar se del funcionament de sala. Si tens experiencia com a cap de sala / matre, t''agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passio per l''atencio al client, et volem coneixer! FUNCIONS Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala. Controlar despeses, mantenint ratios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores. Establir noves estrategies i procediments per millorar l''experiencia del client. Gestionar amb eficiencia el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols. Responsabilitzar se de les reserves de sala i assignacions. Col laborar amb la direccio en la seleccio de noves incorporacions. Coordinar, capacitar, supervisar i liderar equip de sala. Elaborar quadrants d''horaris, dies de descans, reposicio de festius. Tenir coneixement dels productes i metodologia d''elaboracio dels plats i la carta. Treballar amb servei de carta amb un equip de 2 3pax. Participar en el servei a sala, assessorant al client. Gestionar stocks, comandes i compres a provedors. Responsabilitzar se de les caixes. Vetllar per la satisfaccio del clients i fidelitzar los. CONDICIONS Incorporacio immediata Contracte fix discontinu, directe amb l''establiment (normalment de meitat de febrer a meitat de desembre) Salari: 25.000 brut/any + incentius + propines Horaris: Febrer a Setmana Santa + octubre a tancament mig desembre: 11:30 a 15:00 16:00 + 19:00 a 23:00 (3 dies de festa) Setmana Santa a juny + setembre: 11:30 a 15:00 16:00 + 19:00 a 23:00 (2 dies de festa) Juny setembre: 11:30 a 16:00 + 19:00 a 24:00 (1,5 dies de festa) Formacio minima: CFGM restauracio/turisme/hostaleria. Experiencia minima: 3 anys com a cap de sala. Valorable coneixements de sumilleria i cocteleria. Domini de TPV i PDA/handy. Idiomes: Catala i castella nivell avanat, angles i frances nivell mig. Coneixements d''internet i correu electronic, word i excel basics. IMPRESCINDIBLE residir a Begur o rodalies. Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Begur. PERFIL PROFESSIONAL Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestio d''operativa i personal en un entorn multicultural i dinamic, amb habilitats per executar diferents tasques simultaniament i treballar sota pressio, amb grans dots de lideratge, comunicacio, iniciativa i presa de decisions, amb interes per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat. #J 18808 Ljbffr