En dependència del/de la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació Formació i Treball precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col-lectivitats.
Responsabilitats:
* Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció.
* Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades.
* Supervisar la producció diària: l’acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d’altres.
* Realitzar encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
* Control del correcte emmagatzematge.
* Gestionar el control i la seguretat alimentària.
* Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.
Requisits:
* Experiència mínima de 5 anys.
* Titulació: Grau Mig o Superior d'Hosteleria.
* Formació complementària: Carnet de Manipulació d’Aliments.
* Competències: Dinamisme, treball en equip, comunicació, capacitat d’organització i planificació.
* Idiomes: Català (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat); Espanyol (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
Condicions:
* Contracte laboral indefinit.
* Jornada completa.
* Horari: 9.00 a 17.00 de Dilluns a Divendres.
#J-18808-Ljbffr