Requisits
* Estar en possessió del carnet de manipulador d’aliments.
* Valorable experiència acreditada en el sector de cuina en menjadors col·lectius.
* Capacitat de treball en equip.
* Tenir el certificat d’absència d’antecedents penals de naturalesa sexual.
* Valorable coneixements en hoteleria.
* Bones habilitats socials.
* Capacitat d'aprenentatge.
* Capacitat organitzativa.
Responsabilitats
* Elaborar i condimentar els menjars, amb supervisió del menú i règim d’alimentació establert.
* Fer les tasques pròpies que comporten els menjars, com també en l’elaboració de menús i compres.
* Vetllar per la higiene i neteja de les diferents àrees de la cuina.
* Registres de productes i aliments.
Condicions Laborals
38 hores setmanals, jornada completa. Horari: dimecres, dijous i divendres, de 16.30 a 21.30h; dissabte i diumenge de 10.30 a 22.00h.
Retribució salarial segons conveni col·lectiu de drets socials.
#J-18808-Ljbffr