Definició del lloc de treball:
1. Suport a la preparació i realització de tastos.
2. Suport a la preparació i realització d’esdeveniments enogastronòmics.
3. Venda de producte de la botiga.
4. Control d’estocs i proveïdors.
5. Manteniment del centre d’enoturisme.
6. Recepció de trucades.
Requisits:
1. Estudis i/o experiència en: restauració, hoteleria, sector agroalimentari, etc.
2. Llengües bàsiques: Català, castellà i anglès.
3. Gran disposició a treballar en equip.
4. Gran disposició a adquirir responsabilitats i autonomia en les tasques.
5. Bona presència - atenció al públic.
6. Capacitat d’adaptació i versatilitat.
7. Carnet de conduir & vehicle propi.
Condicions laborals:
1. Condicions: dissabtes i diumenges.
2. Horari: 10-18h.
3. Sou: En funció d’experiència i capacitats.
Experience: Required
Languages: Spanish – Advanced
Employment: Part-time
Schedule: dissabte i diumenge de 10h a 18h
Starting time: Immediate start!
About Alta Alella:
Alta Alella, celler ecològic a la DO Alella, elabora vins i caves d'alta qualitat, combinant la tradició i la innovació amb compromís natural. Ofereix experiències d'enoturisme exclusives amb visites guiades i tastos professionals.
#J-18808-Ljbffr