30 ene | Fundesplai (Fundació Catalana De L'Esplai) | Barcelona
Cerquem un/a cuiner/a per incorporar al nostre equip de forma IMMEDIATA a l'Obra Tutelar Agrària de Liçà de Vall els caps de setmana de 8H A 14H + FESTIUS.
Si tens experiència en el món de la cuina per a col-lectivitats, t'agrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta és per a tu!
Funcions:
* Assegurar la correcta execució del servei de cuina.
* Vetllar per aplicar i assolir la màxima qualitat possible al procés d'elaboració d'àpats.
* Realització i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla APPCC.
* Recepció i inspecció de les comandes i altres subministraments.
* Elaboració de la proposta de comanda d'aliments i altres productes, en col·laboració amb el Coordinador de Zona de Cuina.
* Neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips de cuina.
* Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l'avaluació de riscos laborals.
* Utilitzar correctament els mitjans i equips de protecció facilitat per l'empresari, d'acord amb les instruccions rebudes d'aquest.
Requisitos:
* Valorable: grau mitjà en serveis de restauració, cicles Formatius de la Família Professional Hoteleria i turisme o similars.
* Bon nívell de català i castellà.
* Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals.
* Experiència mínima d'un any en un lloc similar i en cuina de col-lectivitats.
Competències:
* Orientació a la qualitat i el servei.
* Preocupació per l'ordre i la qualitat.
* Flexibilitat i gestió al canvi.
* Treball en equip.
* Iniciativa.
Se ofrece:
* Sou: Conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural.
* Jornada de dissabte i diumenge (caps de setmana) + FESTIUS.
* Horari: de 8H A 14H (12h/setmana).
* Contracte Fix Discontinu.
* Ambient laboral còmode i professional.
#J-18808-Ljbffr