Des de 7 i TRIA, empresa educativa que gestiona diferents projectes arreu del territori, especialitzats en lambit del menjador escolar, estem buscant CUINER/A per incorporar se al nostre equip a la poblacio de CANYELLES i altres zones del GARRAF I PENEDES. Si tens experiencia en el mon de la cuina per a col lectivitats, tagrada treballar en equip i ets una persona resolutiva, aquesta oferta es per a tu! Jornada: Mitja jornada i/o Completa Tasques i funcions: Gestio i coordinacio de l''equip de treball de cuina. Responsable de l''elaboracio dels menus diaris segons especificacions i recepta. Realitzacio i registre del resultat dels controls definits al Manual de Plans Preventius i Pla A CC. Recepcio i inspeccio de les comandes i altres subministraments. Supervisio de les tasques realitzades pels membres del seu equip de treball. Suport al coordinador de zona de cuina en la confeccio de les comandes daliments i altres productes. Neteja i desinfeccio de les installacions i equips de la cuina. Neteja dels estris utilitzats en la preparacio i servei dels menus. Registre i comunicacio al Coordinador/a de Zona de Cuina de qualsevol incidencia o noconformitat detectada. Comprovar que a la cuina es compleix amb la normativa de seguretat i prevencio de riscos laborals. Complir amb les bones practiques mediambientals (cuines) i de seguretat i salut laboral (SSL). Garantir la seguretat i la salut dels treballadors al seu carrec i integrar l''activitat preventiva en l''empresa. Informar immediatament al Coordinador/a de Zona de Cuina sobre qualsevol situacio que, al seu judici, pugui comportar un risc raonable per a la SSL dels treballadors. Complir amb les mesures de seguretat que li afectin segons l''avaluacio de riscos laborals. Utilitzar correctament els mitjans i equips de proteccio facilitats per l''empresari, d''acord amb les instruccions rebudes daquest. Proposar suggeriments de millora que incrementin l''eficacia dels processos i satisfaccio del client. Fer un bon us de les materies primeres i vetllar perque no hi hagi sobrants. En cas que nhi hagin, sassegurara de que aquestes no surtin de lescola, a excepcio daquells centres que segueixen el projecte de malbaratament. Habilitats: Idees clares Amb recursos Entusiasta Optimista Generos Cuinar amb amor Autonomia Dots de manipulacio Alegre Dots dobservacio Rigoros Requisits: Experiencia minima de tres anys desenvolupant tasques similars. Coneixements i/o formacio en lambit de cuina per a col lectivitats. Es valorara experiencia professional en lambit de lleure. Ampli coneixement dofimatica. Disponibilitat: Incorporacio immediata. Es comena fent substitucions. Sou segons Conveni del Lleure. Tipo de puesto: Jornada completa, Media jornada Horario: De lunes a viernes. Turno de manana. Ubicacion del trabajo: Empleo presencial #J 18808 Ljbffr