La missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme controls de qualitat a Producció (seccions de Sala de Desfer i Envasat i Congelat de producte) en relació a higiene, bones pràctiques de manipulació, etiquetatge, entre d’altres. Portarà a terme tot tipus de controls diaris (relacionats amb les instal-lacions, les eines de treball i els productes ja elaborats), a més d’ocupar-se de la recollida de mostres i l’elaboració de registres i documentació relacionada amb la qualitat del producte.
* Experiència mínima d'1 any.
* Formació mínima a nivell de CFGS en Indústries Alimentàries.
* Valorat: formació universitària en Veterinària, Enginyeria Agroalimentària, Biologia, Química i/o similar.
* Coneixements tècnics de la llengua anglesa (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
* Experiència mínima d'entre 1 i 2 anys en un lloc de feina de similars característiques, preferiblement en una empresa càrnica; si no es compta amb aquesta experiència, serà imprescindible haver treballat en una empresa del sector alimentari, portant a terme controls de qualitat en un entorn productiu.
- TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa
#J-18808-Ljbffr