Vols formar part del nostre equip? A L'Onada Serveis estem buscant personal de cuina de col·lectivitats amb experiència a la nostra residència del Parc del Guinardó.
Oferim:
* Contracte per substitució de vacances.
* Salari segons conveni GERCAT.
* Horari de matí i tarda, caps de setmana alterns (setmana curta i llarga).
* Incorporació immediata.
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t'hi vols sumar?
Les tasques a realitzar són:
* Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
* Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat.
* Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
* Controlar les existències de producte.
* Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.
* Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari.
* Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
* Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
* Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
* Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
* Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Requisits mínims:
* Experiència de 2 anys com a cuiner/a en col·lectivitats i/o hosteleria (mínim 5 anys).
* Títol FP de Grau Mig en hostaleria i turisme.
* Espanyol (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
* Competències / coneixements: Sentit de la responsabilitat i la professionalitat, Disposició de Servei, Creativitat, Sociabilitat.
* Interès pel treball amb gent gran.
* Dots de coordinació i supervisió d'equips.
* Disponibilitat i flexibilitat horària.
Condicions laborals:
* Contracte laboral temporal (1 mes).
* Jornada completa.
* Salari mensual brut des de '1315' fins a '1350'.
El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo: https://www.kitempleo.es/empleo/136565349/cuiner-col-lectivitats-barcelona-fbm954-barcelona/?utm_source=html
#J-18808-Ljbffr