Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània d'autor ubicat a la ciutat de Barcelona, amplia el seu equip a la recerca de nou talent per al seu projecte. Si tens experiència com a responsable de sala, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable, on encarregar-te del funcionament de l'establiment i créixer com a professional... Et volem conèixer!
Responsabilitats:
* Planificar i organitzar tot el servei de restaurant a nivell operatiu.
* Substituir la figura de restaurant manager quan sigui necessari.
* Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei.
* Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de 7 pax.
* Definir els processos que cal seguir abans -preparació de les taules-, durant i després -neteja, preparació dels serveis posteriors- del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
* Assessorar el client en aspectes gastronòmics d'oferta de productes i serveis.
* Resoldre possibles incidències.
* Donar suport en la prestació dels servei, presa de comandes.
* Desenvolupar una estratègia de comunicació i fidelització de clients.
* Detectar millores en processos i procediments.
* Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.
* Obrir i/o tancar l'establiment si s'escau.
Requisits:
* Contracte: estable, directe amb l'establiment.
* Formació mínima: ESO/EGB.
* Formació valorable: CFGM de restauració, sumilleria, cuina.
* Experiència mínima: +3 anys en una posició similar.
* Molt valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.
* Idiomes: català i castellà (domini), anglès (nívell mig hostaleria).
* Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.
Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client, que tingui iniciativa i predisposició.
#J-18808-Ljbffr