Funcions bàsiques:
Planificació dels plats del dia i de la carta setmanal.
Fer preparacions i dur a terme les elaboracions programades setmanalment.
Gestió eficient el temps de cuinat i preparació dels aliments.
Control dexistències, gestió destoc i llista de la compra.
Fer pica.
Mantenir neta la cuina i els estris de treball.
Planificar i elaborar el menú de lequip. Oferta de treball a la comarca Osona
Requisits:
Certificat manipulador /a daliments en regla (en cas de no disposar-ne, lempresa pot facilitar la formació).
Carnet de cotxe o moto.
Competències:
Persona empàtica i enèrgica.
Amb capacitat daprenentatge i motivat/da en créixer professionalment i aportar valor al projecte.
Capacitat/da per sistematitzar processos (fitxes tècniques i escandalls) per tal de millorar la rentabilitat dels plats.
Ben organitzat/da, amb iniciativa pròpia i capacitat dautogestió.
Capaç de treballar en equip.