La missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme controls de qualitat a Producció (seccions de Sala de Desfer i Envasat i Congelat de producte) en relació a higiene, bones pràctiques de manipulació, etiquetatge, entre d'altres.
Portarà a terme tot tipus de controls diaris (relacionats amb les instal·lacions, les eines de treball i els productes ja elaborats), a més d'ocupar-se de la recollida de mostres i l'elaboració de registres i documentació relacionada amb la qualitat del producte.
Experiència: 1 any.
Perfil: Professional que aporti formació mínima a nivell de CFGS en Indústries Alimentàries, essent valorable comptar amb formació universitària en Veterinària, Enginyeria Agroalimentària, Biologia, Química i/o similar, i que aporti coneixements, a nivell tècnic, de la llengua anglesa.
Requisits mínims:
1. Experiència mínima d'entre 1 i 2 anys ocupant un lloc de feina de similars característiques, preferiblement en una empresa càrnica.
2. Si no es compta amb aquesta experiència, serà imprescindible que s'hagi treballat en una empresa del sector alimentari, portant a terme controls de qualitat en un entorn productiu.
3. TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
4. Anglès (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat)
Condicions:
- Contracte laboral indefinit
- Jornada completa #J-18808-Ljbffr