Restaurant bistro xarcuteria ubicat en hotel 4*, especialitzat en carns de primera qualitat amb un concepte gastronomic innovador i situat a Barcelona, lia el seu equip a la recerca de cuiner/a per formar part del seu equip. Si t''agrada la cuina mediterrania i tens experiencia com a cuiner/a en partides de carns, et volem coneixer! FUNCIONS: Desenvolupar les teves competencies culinaries com a cuiner/a. Treballar cuina saludable i materia prima de 1a qualitat i de proximitat. Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de genere. Realitzar els talls i preparacions de carns. Elaboracio de guarnicions. Encarregar te de cuinar i presentar els plats de la carta. Portar a terme emplatats i preelaboracions. Ordre i neteja de la zona de treball. Formar part d''un equip solid de 12 pax. CONDICIONS: Incorporacio immediata. Contracte estable, directe amb l''establiment. Horari amb torns seguits i torns partits. Dos dies lliures seguits, rotatius. Salari: 23.000 24.000 brut/any. Formacio: ESO/EGB. Valorable formacio en cuina. Experiencia: 2 anys com a cuiner/a. Molt valorable experiencia amb brasa i Josper. Idiomes: Catala i castella. Residir a Barcelona o rodalies. Perfil: Cerquem una persona amb iniciativa, pulcra, flexible, organitzada i amb bona actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes de creixer i superar se. #J 18808 Ljbffr