-Realització dels tallers d’alimentació per a grups d’escolars de diverses franges d’edat (d’Educació infantil a Batxillerat i cicles formatius). Són tallers de cuina pràctica amb contingut que fa referència a les següents temàtiques: cuina històrica, salut i bons hàbits alimentaris, ciència i cuina.-Inclou la preparació prèvia de les activitats, muntatge de material, el control de comandes i les mesures sanitàries en què es realitzen.-Inclou també ocasionalment la participació en el procés de creació de noves propostes educatives en l’àmbit de l’alimentació i/o la renovació de les activitats ja existents.-Realització de visites a la Fundació Alícia per a grups d’adults.-Horaris preferentment de matins (pot incloure alguna tarda esporàdica) i també inclou 1 cap de setmana cada 4 setmanes. anglès (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional), francès (parlat b2 - avançat, escrit b1 - llindar)