UNCIONS
Dissenyar, desenvolupar, implementar, revisar i mantenir actualitzat el sistema de gestió de Seguretat Alimentària (SA) de l´empresa.
Establir, implantar i revisar el sistema d´autocontrol basat en el sistema d´Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).
Establir, implantar i revisar els programes de suport per la Seguretat Alimentària (programa de pre-requisits, normatives de SA com IFS, BRC, etc.).
Establir, implantar i revisar el sistema de traçabilitat i retirada de productes (realitzar exercicis, etc.).
Redactar, assegurar el compliment i mantenir actualitzada tota la documentació relacionada amb el sistema de gestió de qualitat i la Seguretat Alimentària.
Realitzar formacions en Bones Pràctiques de Manufactura (BPM) al personal de nova incorporació i altres relacionades amb la SA per a tot el personal de l´empresa.
Realitzar auditoríes a proveïdors per a la seva homologació.
Formar part de l´equip APPCC.
Liderar el Comitè de Gestió de Crisi: atendre situacions de crisi, dirigir l´estudi de traçabilitat del lot afectat, informar a tots els departaments implicats sobre les mesures que han d´aplicar i fer el seguiment de la gestió de la crisi.
Formar part del Comitè de Food Defense.
Col·laborar en les funcions del Director de Qualitat, Tècnic de Qualitat i Auxiliar de Qualitat.
Complir amb les mesures de seguretat establertes en el lloc de treball segons l´avaluació de riscos i vetllar perquè el personal a càrrec també les compleixi.
Mínim 2 anys d´experiència en un lloc de treball similar.
Remuneració alta A convenir segons experiencia a portada Oferta de treball a la comarca Bages
Titulació universitària relacionada amb l´Alimentació, Biologia o Ciències Ambientals, o bé 3 anys d´experiència en un lloc de treball similar, preferiblement en el mateix sector.
Òptima: Titulació en Enginyeria Tècnica Agroalimentària, Llicenciatura en Ciència i Tecnologia d´Aliments (CTA) o titulacions similars.
EXPERIÈNCIA: