Cuiner/a amb formació titulació de Tècnic/a en cuina i gastronomia o equivalent. Tenir el certificat de formació en manipulació d'aliments i seguretat alimentària. Cal tenir una experiència de 12 mesos. Jornada laboral del 50% amb horari de tarda. Contracte de 9 mesos i salari 700 euros bruts mensuals.
ES VALORARÀ:
* Coneixements en la preparació de plats freds i calents.
* Habilitats requerides:
o Capacitat d’organització del treball.
o Comunicació.
o Treball en equip.
o Resolució de problemes.
Responsabilitats:
* Preparació en cru dels aliments necessaris per la posterior elaboració del menú del dia.
* Cuinar els aliments en funció de les necessitats del servei.
* Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.
* Emplatar dinars i sopars assegurant un resultat òptim.
* Vetllar pel compliment de les normes higienicosanitàries.
* Compliment de les normes de seguretat i higiene en el treball.
* Controlar la neteja de l'àrea del treball de la qual és responsable.
Requisits:
* Experiència de 12 mesos.
* Títol FP de grau superior.
* Contracte laboral temporal (9 mesos).
* Jornada parcial tarda (5 hores - jornada diària).
* Salari mensual brut 700 euros.
#J-18808-Ljbffr