Grup hoteler de luxe de la zona de Bcn cerca Cap de Sala - Maître per al seu petit hotel boutique 5* de luxe eclèctic, sensible i intimista situat al centre de Barcelona. Si tens experiència com a responsable de sala a hotels d'alta categoria, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable on encarregar-te del funcionament de la sala del seu restaurant de concepte de cuina mediterrània creativa, et volem conèixer!
* Planificar i organitzar el servei de restaurant a nivell operatiu i de gestió.
* Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei.
* Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de 8 pax.
* Formar i potenciar les habilitats de l'equip.
* Creació d'horaris i quadrants de torns i vacances.
* Participar en la selecció de proveïdors.
* Definir els processos que cal seguir abans, durant i després del servei.
* Donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client.
* Gestió de pressupostos, costos, stocks i inventari.
* Complir amb els estàndards de qualitat, objectius marcats i resultats econòmics desitjats.
* Assessorar el client en aspectes d'oferta gastronòmica.
* Resoldre possibles incidències.
* Donar suport en la prestació dels servei, presa de comandes.
* Detectar millores en processos i procediments.
* Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.
* Horari: flexible en funció de les necessitats (en la franja de 6:00 a 23:00h)
* Contracte: estable, directe amb l'establiment
* Formació mínima: ESO/EGB
* Formació valorable: CFGM de restauració, sumilleria, cuina
* Experiència mínima: IMPRESCINDIBLE +2 anys en una posició similar (hotels 4 o 5*)
* Molt valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.
* Idiomes: català i castellà (domini), anglès (nívell avançat hostaleria).
* Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.
Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client, que tingui iniciativa i predisposició.
#J-18808-Ljbffr