Formació: imprescindible aportar estudis finalitzats en hostaleria i turisme, especialitat restauració. Imprescindible coneixement de vins, títol de sommelier. Experiència mínima de 5 anys en la posició en restaurant d'hotel de 5 estrelles, així com gestionant equips. Idiomes: castellà, català, anglès i francès. Persona enfocada al client i a l'excel-lència en el servei, bon líder, organitzada, amb capacitat per a la gestió de l'estrès, flexible i amb bona disposició als canvis, amb iniciativa i proactivitat. Flexibilitat horària per treballar de dilluns a diumenge i festius amb els descansos establerts per conveni. Disponibilitat horària. Imprescindible: CERTIFICAT DE DISCAPACITAT RECONEGUT => 33%.
Responsabilitats:
1. Supervisió i coordinació de l'equip de cambrers/es del restaurant.
2. Oferir i cerciorar-se de l'excel-lència en l'atenció al client.
3. Supervisió de les operacions del restaurant i que tot està en perfecte estat.
4. Supervisió i coordinació dels diferents esdeveniments privats que es duen a terme així com reportar a la mànager.
5. Gestió de comandes, realització d'inventaris i control d'estocs.
6. Gestió de queixes, reclamacions i consultes dels clients.
7. Suport a altres outlets en el cas que sigui necessari.
8. Vetllar pel compliment dels estàndards de la companyia.
Condicions laborals:
1. Contracte laboral temporal (7 mesos).
2. Jornada completa.
3. Salari mensual brut: 1690.
4. Altres beneficis: Jornada completa. Horari: torns rotatius.
#J-18808-Ljbffr