Es busquen cuiners/es per el lloc de treball de cuina de la Residència Montblanc centre gestionat per Sant Andreu Salut Fundació Privada.
Responsabilitats:
* S'ocuparà de l'organització, distribució i coordinació de tot el personal adscrit a la cuina.
* Realitzarà els serveis seguint el menú i règims alimentaris aprovats per la responsable higiènic sanitària.
* Supervisarà els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
* Vetllarà per la qualitat i presentació dels àpats.
* Supervisarà l'emmagatzematge i control dels aliments, vigilant el seu estat. Planificarà la utilització dels diferents queviures a mesura que es necessiti per a la seva confecció dels diferents serveis a realitzar.
* Vetllarà que el personal al seu càrrec compleixi amb la seva activitat professional, vigilant també la seva higiene i la seva uniformitat.
* Supervisarà el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament tals com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
* Emplenarà els registres de seguiment per garantir la seguretat alimentària i poder fer les comprovacions pertinents en cas de necessitats.
* Vetllarà perquè les persones ateses valorin l’atenció, respectant en la mesura del possible els seus desitjos i preferències.
* Estarà amatents a totes les sol·licituds dels responsables de salut i al personal referent.
* Realitzarà totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin d'acord amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Requisits:
* Experiència mínima de 2 mesos. Es valorarà experiència prèvia en hostaleria i restauració.
* Títol d'especialització professional.
* Títol FP de grau mig - hostaleria i turisme.
* Competències / coneixements: Manipulació d'aliments.
* Català (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
* Espanyol (parlat B2 - avançat, escrit B2 - avançat).
Condicions laborals:
* Contracte laboral temporal (2 mesos).
* Jornada completa.
#J-18808-Ljbffr