Via Veneto, restaurant de referència a Barcelona en servei en sala (1 Estrella Michelin, 3 sols Repsol) i amb més de 50 anys d’història, busca talent per incorporar al seu equip de sala.
Responsabilitats
* Mice en place de les sales privades per a banquets.
* Organització del muntatge i desmuntatge dels espais dedicats als banquets dins i fora del restaurant (catering).
* Coordinació i gestió d’equips.
* Planificació del material de servei, begudes i mobiliari necessari per a desenvolupar un servei de banquet/catering amb èxit.
* Atenció al client, presa de comandes i servei d’aliments i begudes seguint els estàndards de l’empresa.
* Realització d’elaboracions culinàries i manipulació d’aliments davant del comensal.
Requisits
* Experiència laboral mínima de dos anys en l’àmbit de la sala.
* Experiència en serveis de catering.
* Capacitat d’anticipar-se a les necessitats del client.
* Bon tracte i bona presència.
* Busquem persones que vulguin estabilitat professional, que els agradi treballar amb rigor i tinguin ganes d'aprendre i desenvolupar-se al màxim nivell.
Què oferim?
Aquesta es tracta d’una posició que pugui esdevenir maître del Via Veneto enfocat amb els banquets, ja siguin dins del restaurant o en format catering (externs al restaurant).
El maître actual es jubilarà pròximament i busquem una persona que pugui agafar-li el relleu.
Tipo de puesto: Jornada completa, Contrato indefinido
Horario:
* Turno de 8 hores
* Turno Rotativo
Retribució complementaria:
* 14 pagas
* Propinas
#J-18808-Ljbffr