Restaurant situat a Begur, que té com a cor i motor de la seva cuina mediterrània la brasa de llenya, cerca graeller/a - parriller/a amb experiència, per posar-s'hi al capdavant!
Ets un/a professional de cuina, amb experiència amb brasa de llenya i en cuina mediterrània, que gaudeix d'aportar aquest gust inconfusible al peix i marisc, carns i arrossos? Et volem conèixer!
FUNCIONS:
* Estar al capdavant de la brasa, manipulant aliments i elaborant productes típics de la cuina mediterrània, com peixos i marisc, carns i arrossos.
* Preparar la brasa segons els protocols.
* Proveir les matèries primeres destinades a cobrir les exigències de l'oferta gastronòmica.
* Determinar la qualitat de les matèries primeres necessàries.
* Rebre les mercaderies i verificació de la qualitat i la quantitat.
* Emmagatzemar i conservar les matèries primeres rebudes.
* Preparar i presentar els plats segons les fitxes tècniques.
CONDICIONS:
* Incorporació: immediata.
* Horari de 10 a 17h i de 20 a 23h: tots els dies durant la temporada d'estiu. Durant la temporada d'hivern es manté el servei de migdies però el de nits només els caps de setmana.
* Festiu: 1 dia en temporada d'estiu / 2 dies en temporada d'hivern.
* Forquilla salarial: 1400€ - 2500€ nets/mes.
* Contracte: fixe-discontinu, directe amb l'establiment.
* Formació mínima: ESO.
* Formació valorable: CFGM cuina.
* Experiència mínima: 2 anys amb brasa de llenya.
* Idiomes: Català i castellà.
* Conèixer els punts de cocció de peix, marisc i carns.
PERFIL PROFESSIONAL
Es busca una persona responsable, amb iniciativa, pulcre, compromesa, amb experiència i habilitats per treballar sota pressió per volum.
IMPORTANT
#J-18808-Ljbffr