* un lloc de treball de 20 hores i l'altra de 40 h / setmana. L'horari pot ser fix o rotatiu segons demanda de l'activitat.
Tasques i responsabilitats
Depenent del rol a desenvolupar, les tasques a realitzar serien les següents :
* Recepció i emmagatzematge de materies primeres del departament.
* Control d'inventaris per a la confecció de comandes.
* Manipulació d'aliments i mise en place.
* El·laboració de plats.
* Neteja, ordre i manteniment impecable del lloc de treball.
Formació i experiència
* Formació reglada en hosteleria i gastronomia. Preferentment grau superior o estudis universitaris.
* Es valoraran tots aquells cursos de cuina realitzats i que es puguin acreditar.
* Les persones sense formació reglada es demana més de 2 anys d'experiència en el lloc de treball a ocupar.
* Per a les persones que hagin cursat, recentment, algun grau superior o formació reglada superior a 2 anys en cuina, no caldrà experiència.
* Carnet de conduir i vehicle si no es resideix al municipi.
#J-18808-Ljbffr