Restaurant d'alta categoria reconegut amb dues * Michelin i dos sols Repsol, amb oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat i temporada, situat a Barcelona cerca maître-sommelier per incorporar-se al seu equip de sala.
Si ets una persona detallista i apassionada pel tracte amb el client i busques un projecte estable a llarg termini on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars treballant amb vins, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
* Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de la sala i l'equip.
* Coordinar i gestionar les reserves, l’assignació de taules i la recepció dels clients.
* Treballar amb menús degustació estacionals.
* Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 6-7pax.
* Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.
* Assignar tasques i responsabilitats diàries.
* Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.
* Vetllar pel compliment dels estàndards i normativa de protocols.
* Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.
* Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.
* Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica i el maridatge de vins.
* Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.
* Garantir la màxima qualitat del servei i la satisfacció del clients.
Les CONDICIONS de la posició son:
* ?Incorporació immediata
* Horari partit de dimarts a dissabte
* Descans de 2,5 dies (diumenge i dilluns sencers i dimecres migdia)
* Es treballen 40h setmanals
* Salari 35.000-45.000€ brut/any
* Contracte estable, directe amb l'establiment
#J-18808-Ljbffr